Avanture

Uživajte u prelepim krajolicima Srbije.

nasmejana devojka se spusta na zip line u
Tim bilding po snegu okupljeni ljudi se drze za ruke dok pazljivo prate animatora koji je u sredini kruga

Avanture po Srbiji

 Uživajte u prelepim krajolicima Srbije,upoznajte njihove zanimljive delove, saznajte tamošnje običaje i zanimljivosti kroz priče lokalaca, i doživite nezaboravna iskustva pod otvorenim nebom, a možete i da se izdvojte sa vašom grupom u skriveni dvorac i radite tamo na unapređenju tima kao celine, i razvoju međusobnih odnosa njegovih članova, kroz programe aktivnog odmora. Avantura je na korak od vas!

Priče lokalaca

Sa nama možete da zakoračite, zaveslate, uplovite i na dva točka krenete u nove avanture. Izbora je mnogo, pa ćete možda morati i da ukombinujete dve aktivnosti, kako ne biste zažalili što neku niste isprobali. Mi smo tu da vam pomognemo da uskladite sve što ste zamislili, a na vama je da se lepo provedete.

fotografija prirode
Zavirite u jednu od naših

Epskih Avantura

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup