Biciklizam

Nauči da voziš bicikl i nećeš zažaliti dok si živ” rekao je čuveni američki književnik Mark Tven, i bio je potpuno u pravu. Ni vi sigurno nećete zažaliti ako se opredelite za neku od naših “ciklo tura”.

 

Ljudi na biciklima stoje pre ture i dogovaraju putanju

U Biciklizmu Odabir destinacije i trajanje ture, zavise pre svega od toga koliko ste spremni da napravite kilometara na dvotočkašu.

Retko šta može da zameni okretanje pedala, jer je to zaista jedna od najlepših aktivnosti, koja u našem slučaju dolazi u više verzija. U skladu sa vašim interesovanjima, organizujemo ture u urbanim sredinama, ili pak u ruralnim predelima.

Naše gradske ture mogu da se tiču obilaska kulturnih znamenitosti, arhitekture, istorijskih spomenika, kultnih objekata, pijaca i kafana. Postoji toliko mesta koja prosto morate videti ako biste da upoznate različita lica jednog grada. Peške je to vrlo zamorno, a biciklom lako i zanimljivo…

Biciklizam na duže staze

A, onima koji vole duge ture, uz dosta aerobnih pokreta, predlažemo da se otisnu van grada. U prirodnom ambijentu, bez saobraćajne vreve, možete stići i do drugih mesta, varošica, zanimljivih lokacija na rekama, napraviti predah u nekom od prijatnih ugostiteljskih objekata, i tako doživeti u potpunosti drugačiji, nezaboravan ugođaj.

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom.

Vreme

Dnevna aktivnost.

Trajanje

Od 2 do 6 sati.

Učesnika

Do 20 osoba.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup