Dan kompanije

Dan kompanije je jedna od najvažnijih prilika za proslavu ispunjenih ciljeva i  postignutih uspeha.

Clanovi kompanije okupljeni oko animatora za dan kompanije
Veseli clanovi kompanije nazdravljaju nakon eventa dan kompanije

Kako vi provodite Dan kompanije

Takođe, ovo je izvanredna prilika za neformalni skup zaposlenih skupa sa njihovim porodicama, a koji svi skupa čine profesionalnu porodicu vaše kompanije, zajedno sa njenim partnerima i saradnicima.

Agencija vam za ovu priliku pruža organizaciju celokupnog događaja – od animatora za decu i aktivnosti za odrasle, preko prikladnog prostora, hrane, pića i muzike po vašem izboru, pa do brendiranih odevnih predmeta i posebnih poklona

Naši predlozi za zabavne aktivnosti u toku dana sa vašom ekipom su: zip lajn, streličarstvo, izazov spretnosti, takmičenje u kuvanju, potraga za blagom, sportski turniri, ili neke od brojnih drugih aktivnosti iz naše ponude.

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom-zatvorenom.

Vreme

Danju i noću.

Trajanje

Od 4 do 8 sati.

Učesnika

Bez ograničenja.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup