Kajak tura

Da li želite da doživite reku iz sasvim drugog ugla?
Nema boljeg načina od kajak ture!

Kajak tura uživanja u čarima reke

Uživanja u čarima reke, uglavnom se svode na odmaranje pored reke, sa pogledom na vodu, ili suprotnu obalu. Ljudi retko znaju kakav je pogled iz druge perspektive, sa same provršine vode kojom se plovi, i to svojom snagom…

* Kajakom su se koristili ainu (prastanovnici Japana), aleutski i eskimski lovci u sub-arktičkim područjima Severoistočne Azije, Severne Amerike i Grenlanda. Na jeziku Eskima, reč kajak znači – čovek-čamac. Kajakom se upravlja dvostranim veslom, za razliku od kanua, koji je i nešto veći.

Ako se odlučite za malo veslanja imaćete priliku da na drugi način, i iz potpuno drugačijeg ugla upoznate Dunav, Savu, Tisu…, i da sa vode uživate u razgledanju obalâ, ali i da istražite mesta do kojih drugačije ne biste mogli da doprete sa neprohodnih delova obale.

Kajakom u relaksaciju

U potpuno bezbednim uslovima i sa svom neophodnom opremom, na raspolaganju su vam spustovi Tisom, Savom ili Dunavom, u trajanju i dužini rute koja vam odgovara – obično je to oko 20km, i to u trajanju spusta od oko 4 sata. Imate mogućnost da odaberete i višednevnu turu sa kampovanjem između dve, tri… ture.

U ovakvim akcijama nema potrebe za žurbom. Što više vremena provedete na vodi, više ćete uživati. Sve što vam je potrebno su dobra volja i avanturistički duh. Treba napomenuti da vam za “spust”, tj “nizvodno plutanje”, ne treba naročita snaga i kondicija, jer vi samo malo ubrzavate, odnosno kočite po želji, ili usmeravate pravac kretanja kajaka… Kratka obuka je dovoljna da krenete, a posle 5-10 minuta, srodićete se sa ovim arhetipskim sredstvom prevoza rekama, i morskim priobaljem. “Vođa puta” je tu da sve prati, kontroliše i pomaže.

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom.

Vreme

Dnevna aktivnost.

Trajanje

Od 3 do 6 sati .

Učesnika

Do 20 osoba.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup