Krstarenje Dunavom

Preplovite Dunav, uživajte u zalasku sunca, sunčajte se na rečnim ostrvima, ili zabacite pecaljku i odmorite se – izbor sadržaja je u potpunosti na Vama.

 

Brodic sa dvadesetak ljudi mirno krstari dunavom kod Novog Sada
Parkiran brodic ceka putnike za sledecu turu voznje po dunavu

Krstarenjem Dunavom upoznajte rukavce i ostrva

Pravi izbor za hedoniste i ljubitelje reka. Avantura brodom na lepom plavom Dunavu, pruža vam mogućnost da u opuštenoj atmosferi doživite ovu reku na poseban način.

Obale reke koja povezuje zemlje gotovo čitave Evrope, obiluju brojnim kulturnim i istorijskim spomenicima, manastirima i tvrđavama, a da ne pričamo o mnoštvu gradova i varošica priljubljenih uz nju, pa restorana i čardi na samoj vodi… Tu su naravno i rukavci, ostrva, i čaroban biljni i životinjski svet koji ne možete videti nigde drugde.

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom.

Vreme

Danju.

Trajanje

Od 3 do 6 sati .

Učesnika

Do 20 osoba.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup