Vinski put

Božansko piće je slađe ako se pije u društvu, pa je zato ovaj ugođaj namenjen timovima, koje ćemo pomoću tàbleta i mape usmeriti do pravih odredišta, tj vinarija, gde će moći da otkriju razne enološke tajne, a, oni koji su već u ovoj materiji, da tako kažemo, ipak će, verujemo, proširiti vidike i saznanja. 

Ljudi u vinariji testiraju domace vino domacina

Vino je, kažu, avantura, misterija, istraživanje i korak u nepoznato.

O vinu su ispričane mnoge priče, a nove se neprestano pišu. Uz čašu belog, crnog, rozea…, uvek ide i neka lokalna istorijska zanimljivost, detalj o više i manje poznatim vinarima, sortama, nepreglednim vinogradima, a mi to začinimo i po kojim prigodnim zadatkom, čisto da vam održimo pažnju na osnovnom zadatku tim bildinga

Izaberi svoj vinski put

Pravila su jasna kada je reč o tome šta treba sa kojim vinom da se “taloži”, tako da vas čeka i bogata trpeza, jer u avanturu, pogotovo ovakvu, ne valja ići praznog stomaka. Živeli!

 

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom.

Vreme

Danju i noću.

Trajanje

Od 2 do 4 sata.

Učesnika

Do 100.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup