Poligon Epskih razmera

Timovi učesnika imaju osnovni zadatak da prođu sve aktivnosti i sakupe što veći broj bodova, na osnovu kojih se određuje pobednička ekipa na celokupnom takmičenju.

Pehari namenjeni pobednicima epskog poligona
Rekviziti za strelicarstvo

Šurikeni, streličarstvo, samostrel, praćka?

Epski poligon vam pruža priliku da se oprobate u nesvakidašnjim veštinama, a da se pritom odlično zabavite sa vašom ekipom. Kada ste imali priliku da bacate šurikene, probate streličarstvo, samostrel, da gađate vazdušnom puškom, praćkom…? Ako i jeste to radili, ovo je šansa da proverite vašu preciznost. Upravo to se boduje timovima, koji na svakoj tački imaju poseban zadatak, a, kada odrade sve izazove, uz prisustvo instruktora, naravno da - sabiranjem poena proglašavamo pobednika celog turnira i dodeljujemo nagrade. Uz mogućnost da probate nešto novo, nesvakidašnje i uzbudljivo, ovo je i pravi način da se zabavite sa kolegama, jer međusobnog nadmetanja zarad dobrog provoda - nikad ne manjka.  Postoji opcija i za malo manje zahtevne akcije, kao što su pikado, mini-golf, nabacivanje potkovica na u zemlju zabijeni štap…, ili nešto četvrto, po vašoj želji. 

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom- zatvorenom.

Vreme

Danju i noću.

Trajanje

Od 2 do 4 sata.

Učesnika

Do 100 učesnika.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup