Igre bez granica

Slobodno možemo reći da je ova avantura pravi šou!
Kako li samo ovaj naziv zvuči avanturistički i ako vam je prva pomisao – verovatno da je to akcija sa ozbiljnim naletom adrenalina, – niste se prevarili

Igre bez granica

Krenite sa nama u igre bez granica

Ukoliko je vaša želja tim bilding u takmičarskom duhu, uz stalni naboj neizvesnosti, a sve uz ambiciju da izađete kao pobednik, onda je ovo, bez razmišljanja, pravi izbor za vas. 

Timovi, istovremeno raspoređeni u ekipe na više polja, odnosno, uključeni u različite igre, pokušavaju da budu što bolji i nadmaše ostale ekipe.

 

Koncentracija mora biti na visokom nivou. Kao u pravim igrama bez granica, koje viđamo na televiziji ili internetu, imaćete komentatora, čiji zadatak je da u svakom trenutku celoj akciji daje posebnu notu i dodatno “zakuvava” atmosferu komentarima i podsticanjem borbenosti na terenu
Ako vam se čitajući ove redove možda čini da je ovde prisutno previše sportskog duha za vas, nemojte da se prevarite! U stvari je u pitanju samo dobra zabava, uz dosta spontanih situacija i interesantnih momenata, u kojima će vam najviše “proraditi” kako dečja spontana radost tzv flow stanja, tako i timski duh

 

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom - zatvorenom.

Vreme

Danju i noću.

Trajanje

Od 2 do 4 sata .

Učesnika

Do 200 učesnika.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup