Streličarstvo

Naoštrite nišan, smirite ruku, i – pravo u metu!

INstruktor pokazuje nacin rukovanja samostrelom na eventu Strelicarstvo

Prepoznajte kroz streličarstvo gene prapredaka u sebi!

Oni su preživeli uz pomoć ovog oružja, koje vremenom počinju da koriste i protiv neprijatelja, a posle nekog vremena, neki “pra sluhista” je shvatio da ton koji nastaje odapinjanjem strele može da se kontroliše, ne bi li kasnije sve češće izostajao iz lova i udvarao se “pra devojkama”, svirajući im na tako nastalom jednom od prvih instrumenata

Streličarstvo -Naoštrite nišan, smirite ruku, i - pravo u metu!

Čak i oni koji nisu ni pomišljali da bi im streličarstvo “leglo”, zaraziće se posle prvih nekoliko pokušaja odapinjanja strele. Kada se luk i strela jednom uzmu u ruke, teško da će neko osetiti odbojnost i odustati, ili da će opstati u obuci i gađanju, da bi ga potom želja za ovom aktivnošću minula.

Prema dogovoru i u skladu sa planom tim bildinga, dajemo vam mogućnost da gađate standardne 2D mete, ili 3D, to jest, replike životinja u prirodnoj veličini. Sve u svemu, imaćete priliku da se uz malo mašte uživite u atmosferu pravog lova lukom i strelom, i da se u timovima takmičite da osvajite bolje rezultate od drugih, a za to je potrebno, naravno, da budete krajnje usredsređeni i precizni.

 

Uz naše stručne savete dobićete najbolje smernice kako da budete što uspešniji u gađanju meta raznih veličina i oblika, raspoređenih na više mesta… Pobednik je naravno onaj koji, po jasnim pravilima, bude imao najveći “ulov” poena.

 

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom - zatvorenom.

Vreme

Danju i noću.

Trajanje

Od 2 do 4 sata .

Učesnika

Do 100 učesnika.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup