Timske igre

Efikasan tim je osnova svake uspešne kompanije. Uspeh je gotovo nemoguć bez bliske i efikasne saradnje svih članova tima.

 

Timske igre kao tim bilding

Tim koji dobro radi, zna dobro i da se zabavi!

Sjajna zabava je zagarantovana kada sa timom prevazilazite interesantne izazove i rešavate zadatke, a međusobna saradnja će vas dodatno podstaći da kroz ovakvo nezaboravno druženje tokom tim bildinga ulepšate svoju avanturu i unapredite međusobne odnose. 

Po dogovoru, za vas ćemo pripremiti timske kreativne i logičke igre, koje je potrebno uspešno da odigrate ili rešite zajedno sa kolegama iz ekipe. Svačija uloga je podjednako važna, i, čak i ako se na jednoj od tačaka neko ne snađe najbolje, budite sigurni da će zablistati na drugoj.

Zadatke u ovom programu potrebno je izvršiti u određenom vremenu, kako bi drugi tim mogao da dođe na red, ne bi li se i on oprobao u njima. Preciznim bodovanjem ocenićemo svaki vaš poduhvat, da bismo na kraju dobili pobednika i sve ekipe rangirali po uspešnosti
Eventualne nagrade se mogu dogovoriti unapred, pre pokretanja akcije… One svakako treba da su skromne, ali zanimljive, simpatične, i treba da se kreću u dijapazonu od – glavne nagrade, do utešnih nagrada, ili onih posebnih za dela mimo glavne igre…
Ovo je idealna prilika i da se upoznate i zbližite sa kolegama s kojima možda nemate toliko kontakta na poslu, pa ćete samim tim, bez obzira na ostvaren formalni rezultat, svakako biti na dobitku.

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Otvoreno-Zatvoreno

Vreme

Danju i noću.

Trajanje

Od 2 do 4 sata.

Ucesnika

Do 200 učesnika.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup