Veliki Epski turnir

Timski rad se najbolje pokaže kada svi zajedno radimo na jednom projektu. Svako doprinese svojim znanjem i veštinama najbolje što ume i da sve od sebe zarad zajedničkog uspeha na kraju.

Nagradni pehari za pobednike epskog turnira

Paintball,kuvanje...

Ova avantura podrazumeva organizaciju više turnira u disciplinama po želji: pejnt bol, kulinarstvo, streličarstvo, timske igre, izazov spretnosti, ili neke druge aktivnosti iz naše ponude. Učesnici se pre samog događaja opredeljuju za discipline u kojima će se takmičiti tog dana, i potom učestvuju u odabranim turnirima

Ovde je, očito, u pitanju “višebojni igračko-zabavni turnir”!

Na nekim aktivnostima se takmiče direktno sa drugim timovima, dok na drugim aktivnostima pokušavaju da osvoje što više bodova i time obezbede što bolji plasman na kraju dana

Pobedničke ekipe se proglašavaju za sve pojedinačne turnire, kao i za celokupan plasman za sve discipline.

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom/zatvorenom.

Vreme

Danju.

Trajanje

Od 4 do 6 sati.

Učesnika

Bez ograničenja.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup