Ekspedicija

Učesnici ovog programa imaju izuzetno prijatan zadatak pred sobom – da dožive magičnu Frušku goru. A ona se može doživeti jedino neposredno, putem svih čula.

Ekspedicija kroz sumu
Ljudi sede u prirodi ispred dzipa

Ekspedicija spaja različite doživljaje

vožnju terenskim vozilom i plovljenje brodom po Dunavu, timske igre i simulaciju lova, potragu za blagom i, naravno - degustaciju vina i mezetluka.  (užine, okrepljenja, prigodnih ukusnih zalogaja…) Iako su razdvojeni i kreću se nezavisno od drugih timova, učesnici ne smeju zaboraviti da samo zajedničkim naporima mogu da savladaju sve izazove koji ih očekuju.  

Fruškogorska ekspedicija

Svi timovi imaju sopstveni redosled kojim se smenjuju na zadatim aktivnostima, dok će sve potrebne informacije i opremu dobiti na licu mesta od naših instruktora. Kružna avantura, kako je još zovemo, započinje svoj put pićem dobrodošlice i kafom, nastavlja se preko brda i reka uz vino i meze, a završava se ručkom uz piće

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom.

Vreme

Dnevna aktivnost.

Trajanje

6 sati .

Učesnika

Do 50 osoba.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

 Koliko je trajanje tim bildinga: Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup