Paintball

 Dve strane se bore za prevlast na terenu, i jedini cilj im je – totalna pobeda!

Ekipa ljudi slusa instrukcije instruktora pre eventa paintball a

Paintball

je aktivnost verovatno u novije vreme poznata svima.Snalažljiviji tim izaći će kao pobednik u borbi šarenim kuglicama, ali su zabava, uzbuđenje i nalet adrenalina zagarantovani svim učesnicima paintball avanture.

Doživite Paintball u punom sjaju!

Uz odgovarajuću strategiju ekipe će se nadmudrivati na određenoj, dogovorenoj lokaciji, i svim silama trudiće se da dođu do trijumfa. To inače ne mora da bude glavni zadatak tim bildinga.Mogućnosti su velike, a zavisi šta ste zamislili kao vid zabave – da prvi osvojite neku tačku, spasite taoce, deaktivirate bombu, ukradete dragocene podatke sa neprijateljske teritorije… - pustite mašti na volju, a mi ćemo vam sve pripremiti kako biste vi mislili samo o tome kako da uspešno sprovedete svoju taktiku.

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom - zatvorenom.

Vreme

Danju i noću.

Trajanje

Oko 2 sata.

Učesnika

Do 30.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup