Turistički obilazak

Za ljubitelje istorije, kulture, arhitekture…, u opciji su ture sa profesionalnim turističkim vodičima, a uz dogovor je lako odrediti na koju tematiku želite da stavite akcenat.

Bilo da je obilazak i upoznavanje grada u pitanju, ili seoski turizam, na vama je da samo odaberete u kom pravcu želite da krenete.

U pitanju je mnoštvo manjih prigradskih mesta, u senci poznatijih i većih turističkih odredišta: skromna, bez gužve i buke, ona su idealna za nepretenciozne turističke ture obilaska često vrlo zanimljivih, a, nepravedno zapostavljenih, kvartova, ambijenata, građevina, parkova, šetališta i ugostiteljskih lokala…, sa naročitom, vrlo prijatnom atmosferom.

Sve što nije u prvom planu, sve što se ne nameće čulima, pa samim tim i takav deo grada, ima neki, možda ne skriveni, ali nama manje poznat dragulj, koji vredi otkriti. U tome je zagaranatovano uživanje – sigurno je da ćete biti oduševljeni malo drugačijim načinom i ritmom života, a, gastronomskim izborom – definitivno.

Istražite Srbiju

Koliko su gradovi dinamični i puni raznih zanimljivih sadržaja, nemojte se prevariti i zanemariti naše druge, uzgredne ponude.

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom/zatvorenom.

Vreme

Danju i noću.

Trajanje

Od 2 do 4 sata.

Učesnika

Do 100.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup