Više o nama

Ujedinjeni u prirodi-uspešni zajedno!
Epic ekipa

Misija

Misija agencije Epic Adventure je da vam profesionalno omogući da ideje, želje, ili već detaljno uobličene zahteve, ostvarite u potpunosti, a da ste lišeni svih organizacionih briga!

Vizija

Naša vizija je da svaki događaj, tj. program, svako okupljanje i druženje, u potpunosti ispuni očekivanja klijenata do nivoa maksimalnog zadovoljstva svih učesnika, uz konstruktivno ...

O nama i šta radimo

Epic Adventure je agencija koja se bavi organizovanjem zabavno-rekreativnih, avanturističkih i korporativnih događaja, kako na otvorenom, tako i u zatvorenom prostoru.

U realizaciji programa nismo vezani samo za jedno mesto ili oblast, nego ih sve sprovodimo na različitim lokacijama i terenima, po želji klijenata, bilo da je reč o manjim ili većim grupama, odnosno, o zabavnim ili korporativnim programima.

Nasmejana devojka na tim bilding programu
Radni sto sa razbacanim papirima po njemu

Naše usluge podrazumevaju sve aspekte pripreme i izvođenja raznovrsnih – tzv “tim bilding” (team building) događaja.

Kao i  programa aktivnog odmora, organizacije i produkcije promotivnih skupova, takmičenja, konferencija, i drugih poslovnih i privatnih okupljanja u svrhu stručnog unapređenja, ili proslave, zabave i raznovrsnih druženja

Fokusirani smo na specifičnosti potreba i zahteva svake grupe kao celine, ali i potrebe njenih pojedinačnih učesnika. Nadahnjuje nas zadovoljstvo naših klijenata i istorijat uspešno realizovanih saradnji, a dodatno nas podstiče želja da i dalje napredujemo u svom radu, i kao kolektiv i kao pojedinci koji ga čine.

 

 

Mi smo Epic Adventure

Agencija koja okuplja tim profesionalaca ujedinjenih oko ideja koje ovde predstavljamo kao njen stožer, a sa ciljem kvalitetnog organizovanja programa po vašem izboru, isključivo tako da vam one pruže vrhunski doživljaj tokom izabranih zabavnih, rekreativnih i korporativnih događaja u Srbiji, na lokaciji po vašem izboru.

Bilo da je u pitanju konferencija ili seminar na određenu temu, bilo da je to zabavan i edukativan tim bilding program osmišljen tako da ojača veze među ljudima koji čine vaš tim, ili je prosto u pitanju avantura kakvu ste oduvek želeli da doživite – planeri i operativci naše Agencije su tu za vas od početka do kraja!

 

Epic ljudi zadovoljno sede oko stola
Prelep put kroz sumu

Gde radimo

Posao i zadovoljstvo predstavljaju pravu kombinaciju razloga za odlazak van grada, na vikend sa vašim kolegama i partnerima. Uvek u potrazi za novim lokacijama i zanimljivim sadržajima, agencija Epic Adventure vas poziva da nam se pridružite u istraživanju Srbije.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup