Tim Bilding

Povežite i zbližite svoje zaposlene, ili to učinite vi i vaše kolege, recimo tokom naših tim bilding programa u prirodi ili u zatvorenom prostoru, pa čak i noću, i budite sigurni da će vaši timovi biti spremni da se suoče sa svim izazovima koji slede

Team building ljudi

Nauka o Team Building-u

 

Tim Bilding nije samo poslovni trend, vec je i utemeljen u nauci. Psihološka istraživanja su dosledno pokazala da dobro strukturirane aktivnosti tim bildinga mogu poboljšati moral zaposlenih, povećati produktivnost i promovisati saradnju. Osnovni princip je da zajednička iskustva mogu srušiti barijere, omogućavajući pojedincima da bolje razumeju i veruju jedni drugima na dubljem nivou. Ovo poverenje se kasnije pretapa u odlicnu komunikaciju, smanjenje konflikata i harmoničnije radno okruženje. Razumevajući nauku iza organizacije dogadjaja, na vama je samo da se opustite.

Evolucija Team Building-a u Srbiji

Koncept tim bilding ima bogatu istoriju koja datira unazad do drevnih civilizacija. Od koordiniranih napora egipatskih radnika u izgradnji piramida do vojnih strategija u drevnom Rimu, suština timskog rada je uvek bila prepoznata. Međutim, tek u 20. veku su se poslovanja počela formalizovati team building kao praksu. Industrijska revolucija, sa svojim naglaskom na efikasnosti, istakla je potrebu za kohezivnim timovima. Tokom decenija, team building se razvija od jednostavnih vežbi povezivanja do kompleksnih programa koji se bave specifičnim organizacionim izazovima. Danas je to spoj tradicije i inovacije, uvek prilagođen potrebama savremenih preduzeća.

Kulturna Osetljivost u Team Building-u

Kako se poslovni svet sve više globalizuje, timove često čine članovi različitih kulturnih pozadina. Ključno je da aktivnosti izgradnje timova budu kulturno osetljive, obezbeđujući inkluzivnost i poštovanje svih učesnika. To znači razumevanje i vrednovanje različitih stilova komunikacije, tradicija i perspektiva. Aktivnosti treba da izbegavaju stereotipe i umesto toga da se fokusiraju na univerzalne teme koje odjekuju kod svih. Promovisanjem kulturne svesti, izgradnja timova može postati platforma za slavlje raznolikosti, što dovodi do bogatijih ideja i inkluzivnijeg radnog okruženja.

Merenje ROI kroz Team Building?

Iako se tim bilding često vidi kao zabava od svakodnevnih obaveza, njene koristi za organizaciju su opipljive i merljive. Da bi procenile povrat investicija (ROI) , kompanije mogu analizirati metrike kao što su ocene angažovanosti zaposlenih, smanjenje konflikata na radnom mestu i poboljšanja u saradnji na projektima. Ankete i sesije za povratne informacije nakon aktivnosti mogu pružiti uvide u oblasti poboljšanja i ukupnu efikasnost sesije. Kvantifikacijom rezultata, preduzeća mogu usavršavati svoje strategije, osiguravajući da konzistentno ostvaruju vrednost od svojih investicija u team building dogadjaje.

Unapredite saradnju u okviru vaše kompanije ili tima!

Savremeni život nas svojom dinamikom ostavlja bez mnogo vremena da se posvetimo sebi i stvarima koje nas interesuju, zabavljaju ili nas okrepljuju

Beg iz svakodnevice uz prikladne zabavne aktivnosti uvek donosi pozitivne posledice u vidu povećanja radne energije i elana, poboljšanog raspoloženja i prisnijeg odnosa sa ljudima, kao i skladnijeg odnosa sa okolinom.

Tim bilding programi su se dokazali kao uspešan vid jačanja produktivnosti na poslu, jer se dobre vibracije sa zanimljivih avantura lako prenesu i na radno mesto. Dakle, da biste bili produktivni, morate povremeno i da zastanete, predahnete i dobro se zabavite raznim aktivnostima

Izbora je mnogo i postoji toliko načina na koje sa kolegama možete da uradite nešto novo, drugačije, dinamičnije i potpuno opuštajuće, ostavljajući za to vreme poslovne obaveze po strani

 

Želite da posetite prirodu i uživate na suncu?

Ili maštate o vikendu u dvorcu, koji ćete radno provesti sa vašim najbližim saradnicima? 

Šta god poželite u ovoj našoj oblasti akcije najrazličitijeg tipa, od rekreacije kroz avanture i nadmetanja, preko relaksacije putem igre i zabave, ili druženja uživanja radi, pa sve do upoznavanja, povezivanja i zbližavanja ljudi kroz radno druženje i prijateljevanje, mi ćemo uvek biti spremni da

 vašim željama izađemo u susret prvo ulazeći u njihovu srž i razumevajući ih u potpunosti, potom davanjem podrške na svim nivoima,kako predlozima za realizaciju, tako i navođenjem primera iz našeg iskustva, kako bi vaš događaj bio upravo ono što želite da bude. Posle dogovora, mi krećemo u akciju pripreme i organizovanja ostvarenja programa koji ste odabrali.

Vaše je samo da potom dođete u zakazano vreme na zakazano mesto, i čarolija može da počne!

 

Zajednička avantura

Zajednička avantura biće idealan način da upoznate saradnike i van okvira radnog prostora i formalnih odnosa, a samim tim i da poboljšate odnose u vašem timu ili kompaniji, jer ljude ništa ne spaja bolje od dobrog provoda, koji je u ovom slučaju zagarantovan.

 Dajemo vam mogućnost da sami odaberete i sastavite program svog tim bildinga, bilo da je on u prirodi, ili u zatvorenom prostoru. U skladu sa vašim željama pripremićemo detaljan plan događaja i aktivnosti. Uveravamo vas da će se vaš tim, bilo kakvu kombinaciju da odaberete, dobro zabaviti, te da će nesvakidašnji izazovi stvoriti nove međusobne spone, i ojačati one postojeće.

Živeli!

 

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup