Epska Avantura

Kada se već upuštate u avanturu otisnite se u onu pravu! Epska avantura je posebno iskustvo koje spaja različite doživljaje i pomera granice.

Covek se spusta zip line om sa visine 20metara
Zadovoljni ljudi nakon epske avanture

Uskoči u Avanturu

Sam naziv programa koji je jedan od naših zaštitnih znakova, ukazuje na to da ćete doživeti nesvakidašnju i nezaboravnu avanturu. 

Poenta tim bildinga je u zajedničkim aktivnostima, najčešće u prirodi, a to je upravo slučaj sa Epskom avanturom. Bićete podeljeni u timove, i svaki od njih pri tome dobija zadatak da obiđe date kontrolne tačke, koristeći i orijentišući se na mapi na kojoj su one jasno naznačene.   Prava zabava učesnike tim bildinga čeka upravo na pomenutim tačkama. U timskom duhu potrebno je “uključiti vijuge” kako bi se zadate mozgalice rešile, ali i biti spretan i okretan za razne, zanimljive i nesvakidašnje izazove, prepreke i poligone, kao i mirne ruke za baratanje lukom i strelom, i drugim rekvizitima, koji će testirati preciznost i nerve svakog pojedinca.   Cilj Epske avanture je, osim beskrajne zabave, upravo da razvija zajedništvo, da se kroz saradnju i međusobnu pomoć članova ekipe i zahtevno psihofiziko angažovanje, što uspešnije odrade zadaci, a nagrada je dobar provod od prve do poslednje kontrolne tačke, zadovoljstvo ostvarenja na kraju igre, i probuđena želja da sve ovo doživite ponovo.

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom.

Vreme

Dnevna aktivnost.

Trajanje

Od 3 do 6 sati .

Učesnika

Do 200 osoba.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

 Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup