Survivor (Izazov Preživljavanja)

Preživeti u prirodi nije uopšte lako – uz mnoge opasnosti koje vrebaju na svakom koraku, moramo u ovom programu savladati i brojne izazove kako bismo ponovo našli svoj put do civilizacije.

Ljudi na proplanku

Avantura preživljavanja

Avantura preživljavanja (Survivor) obuhvata tačke sa veštinama i aktivnostima vezanim za snalaženje i preživljavanje u prirodi (vezivanje čvorova, paljenje vatre, izrada skloništa i nosila od dostupnih materijala, izrada mosta od užeta, orijentiring, gađanje iz praćke, luka i strele, i druge po nameni srodne aktivnosti).

Da li će vaš tim uspeti da savlada sve prepreke i preživi u divljini? Postoji samo jedan način da to saznate!

Učesnici se u timovima kreću terenom na osnovu priređenih mapa i traže kontrolne tačke sa izazovima, gde ih čekaju instruktori sa svom neophodnom opremom i rekvizitima. Tačke su unesene u mape, a izazove saznajete kad na njih naiđete… Samo hrabro!

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom - zatvorenom.

Vreme

Danji i noću.

Trajanje

Od 3 do 5 sati .

Učesnika

Do 100 osoba.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

 Koliko je trajanje tim bildinga: Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

 Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup