Terenska džip avantura

Ovo je prava stvar za avanturiste koji bi da zavire u neke od ne tako lako dostupnih predela, a, s obzirom na to da se ide na četiri točka, u kraćem vremenskom roku mogu da obiđu i više nego što misle. 

Slika dva dzipa u sumi

Terenska avantura je namenjena ljubiteljima prirode i avanturizma i vodi vas na obilazak prelepih krajolika Fruške gore ili destinacije koju želite.

Nekada su vam želje jednostavno veće, pa i ako se čini da ne postoje adekvatni vremenski okviri za njihovo ostvarenje, u spas stižu terenska vozila. Do šumskih dubina, planinskih visina ili dalekih ravničarskih predela…, gde god vam se prohte. Priroda, koja vam se donedavno možda činila nedostižnom, na ovom tim bildingu biće vam na dohvat ruke, tačnije, u dometu džipa.Samo uperite prstom i mi vas vodimo tamo!

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom.

Vreme

Danju.

Trajanje

Od 3 do 6 sati .

Učesnika

Do 30.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup