Vredni domaćin

Ovaj program je idealan za svakog, jer odgovara i onima koji bi da uživaju u ležernijem stilu, a i onima sa takmičarskih duhom.

Slika skidanja mesa sa raznjica
Takmicenje u kulinarstvu

Takmičenje u kulinarstvu

Spoj kulinarstva i pokazivanja spretnosti u veštinama kao što su streličarstvo, bacanje noževa i sekira, jedna je od nezaboravnih avantura koje vam nudimo. Ne samo što ćete, podeljeni u timove, na ovom tim bildingu kao istinski vredni domaćini iskazati spretnost u pripremanju domaćinskih kobasica i drugih gastronomskih đakonija, da bi ih potom i „bacili“ na roštilj, nego ćete se i dok se obrok krčka, nadmetati u mini-turniru koji podrazumeva pomenute akcije. Poenta je nadmašiti druge ekipe i po bodovanju ovih veština, a i po proceni ukusa pripremljene hrane.  Red je da uz ovakvu hedonističku prigodu dođe, naravno i domaće piće, tako da ćemo zadovoljiti svako čulo ukusa, sve želje i potrebe za vrhunskim doživljajem u okviru ovog programa, na koji ćete se, sigurni smo, vratiti još koji put

Mislite da ste odličan majstor u kuhinji?

Drevne veštine pripreme hrane su usko povezane sa razvojem kulture, društva i naših običaja. Bez razvoja kulinarskih tehnika i načina obrade hrane, moderan život bio bi nezamisliv.

Iako mislite da ste odličan majstor u kuhinji, ipak ćete biti pod nadzorom profesionalnih kuvara tokom takmičenja, koje je sve samo ne puko pripremanje svih delova jednog kompletnog obroka. Da biste došli do te faze, morate prvo da se potrudite da osvojite sve potrebne sastojke, a, tek to je zanimljiv deo. Zaprška bez paprike i brašna, paprikaš bez crnog luka…, ne idu, pa ćete te sastojke morati da osvojite, ili pak da se opredelite za neko drugo jelo od planiranog…

Pripremili smo vam kreativne izazove, čijim rešavanjem idete korak po korak, dok ne obezbedite sve što vam treba. Potom sledi vaša kulinarska magija, koja će biti podložna oceni stručnih lica zaduženih za profesionalnu i detaljnu degustaciju svega što ste zgotovili – glavnog jela, priloga, salate… Ako imate naročite želje u smislu – vrste hrane koju biste da pripremate, mi vam, naravno izlazimo u susret

Ono što vam garantujemo jesu dobra zabava, mnogo smeha, a, potom i zadovoljstva, jer, kada na red dođe da se sedne za postavljen sto i pojede sve što je pripremljeno, – bude to savršen kraj lepog druženja!

 

Galerija

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom - zatvorenom.

Vreme

Danju i noću.

Trajanje

Od 2 do 4 sata.

Učesnika

Do 100 učesnika.

Često ste nas pitali

Izdvojili smo odgovore na česta pitanja, ukoliko i dalje imate bilo kakvu nedoumicu molimo vas da nas kontaktirate

 

Pojedinačni programi aktivnosti mogu da traju od 1 do 6 sati, dok se više aktivnosti može uklapati u višednevne programe u radnim blokovima po dogovoru.

Može se kombinovati više aktivnosti, spram vremena koje ste izdvojili za celokupan događaj i drugih aktivnoti koje planirate taj dan.

Zašto odabrati nas

Odgovor je – jednostavno zato što vam nudimo avanture epskih razmera!

 

Naš zadatak je da za vas profesionalno organizujemo doživljaj kakav ste poželeli, bilo da se radi o korporativnom, ili privatnom skupu, o manjoj, ili većoj grupi, porodici ili o pojedincu koji želi da neko vreme bude sam sa sobom kroz bavljenje onim što voli, ili što mu prija i potrebno mu je kako bi se opustio, i napunio baterije za “redovnu” svakodnevicu.
Vaše je kako rekosmo samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe, a sve ostalo na temu organizacije do svih detalja, prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja. 

Ono što nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost, to je mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih i stručnih skupova, kao i privatnih događaja.

 

Zatražite dodatne informacije

Ako imate neko pitanje ili nedoumicu, slobodno zatražite personalizovan upit i naši vredni avanturisti će gledati da Vas kontaktiraju u najkraćem mogućem roku.

Mobile phone mockup